Butiken

Namnhalsbandet CP05 copy

Länge funderade vi på om vi skulle göra detta. Skulle vi verkligen OCKSÅ tillverka den klassiska staven som namnhalsband. Ni vet, det typsika halsbandet med barnens namn som "alla gör".

Länge funderade vi på om vi skulle göra detta. Skulle vi verkligen OCKSÅ tillverka den klassiska staven som namnhalsband. Ni vet, det typiska halsbandet med barnens namn som "alla gör". Svaret blev tillslut JA och liknar det med "Den lilla svarta". Vi tillverkar alla våra smycken i rostfritt stål 316L - den högsta kvalitén för att ditt personliga smycke ska hålla så länge som möjligt, samtidigt som vi ser styrkan i vår produkt att du kan få ditt personliga halsband med egen gravyr på bara några dagar!

Vi graverar själva på plats här i Täby, norr om Stockholm, vilket gör att vi kan erbjuda 1-3 dagars leverans även på dessa namnsmycken. Med det sagt, så är det inte bara namn vi kan gravera på ditt halsband, utan även datum, citat, koordinater eller symboler. Vi är flexibla och ett litet företag, så hör av dig om det är något speciellt du vill gravera!

halsband med namn | namnhalsband olika typsnitt 
Vilket typsnitt passar dig bäst? VERSALER, små raka eller Skrivstil?Kedjan som vi rekommenderar till denna berlock, och som du också kan köpa till ett förmånligt pris, är vår storsäljande bollkedja. Kedjan är 2,4mm tunn och kommer med både vanlig karbinhake & förlängningskedja samt ett bönlås så du kan kapa kedjan till önskad längd. Kommer som 80cm lång. Du kapar den enkelt med en vanlig tång eller ordentlig sax. HÄR hittar du länk för mer info!