Om oss

Det som driver oss som smyckedesigners är att skapa en design med känslorna och omtanken som finns runt omkring oss i vår vardag. Tittar man noga kan man se det överallt, från den anhörige i ett väntrum till någon som ger bort sin plats på en överfull buss mitt i rusningen, eller föräldern som kärleksfullt påminner sitt barn om mössan en kylig höst morgon. Listan kan göras lång, och det är vår mening att omtanke alltid är vackert på något sätt - oavsett vilken skepnad den kommer i.

Våra personliga smycken med text är således gjorda för att förtydliga detta, för att framhäva omtanken och kärleken som redan finns.

Hos oss på C Stockholm smycken hittar du en personlig present till mamma på mors dag, till den förväntansfulla studenten, konfirmanden, tärnan på ditt bröllop eller till din vän som alltid ställer upp. Du hittar även personliga smycken till honom, till mannen i ditt liv, till en pappa, son, bror eller han som är som din bror. En personlig present till fars dag, till årsdag, som morgongåva, en kärlekspresent eller helt enkelt en vanlig dag.

C Stockholm smycken grundades 2008 med vision om att hjälpa till att sprida detta tillsammans med vacker, svensk smycke design.  Att ge en möjlighet att enkelt kunna ge bort en personlig present till henne & honom, med kraftfulla men subtila budskap. Vi använder oss enkom av rostfritt stål för att just ditt smycke ska hålla en lång tid. Behandlar du smycket rätt kan det till och med gå i arv.

Eftersom rostfritt stål inte missfärgas och fäller inget nickel så kan smycket bäras när som helst och av vem som helst. Det är dock bäst att inte bada med ditt smycke om det även består av läder, om du vill behålla livslängden.

Sprid kärlek! Vi finns på Facebook & Instagram@c_stockholm , #cstockholm

All kärlek!

info@csthlm.com eller fyll i formuläret HÄR

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.