Butiken

Namnsmycken med personlig gravyr

Äntligen kan vi gravera de flesta smycken med vilken text du vill!

Äntligen! Nu har vi köpt vår egen gravyrmaskin!År efter år har vi fått förfrågan om vi kan gravera på beställning. År efter år har svaret varit "nej tyvärr inte ännu...". Men NU!!!!

Äntligen kan vi gravera de flesta smycken med vilken text du vill. Vill du ge bort ett namnarmband, namnhalsband eller ring med namn / datum så fixar vi det. Hittar du ett smycke i vårt sortiment som du vill ha speciellt graverat så kan vi säkert ordna det också. Hör av dig till oss via chatten här på sidan eller maila info@csthlm.comTips! Våra ringar kan även hängas på en kedja för att skapa ett personligt halsband med namn - passar både barn som vuxna.

Ring med egen gravyr - namn, datum eller citat

För video på denna ring-kombo ovan KLICKA HÄR 

Vi kan gravera inuti och utanpå ringar och med olika font:

- "Font: raka små" - detta betyder alltså vanliga raka små bokstäver. Likt dessa du läser nu.

- "Font: stora VERSALER" - detta betyder alltså raka STORA bokstäver. LIKT DESSA DU LÄSER NU.

- "Font: skrivstil" - detta betyder alltså små bokstäver som är snirkliga likt skrivstil. 

Är det ett smycke du vill ha graverat som inte har valmöjlighet med olika font, men du vill ha någon av dessa ovan eller om du har en favorit-font så skriv den under "meddelande" i kassan så ska vi försöka ordna det. Kan vi inte det, eller om något känns oklart så hör vi av oss till dig! Vi är ett litet familjeföretag, vi löser det mesta :-)

namnarmband, namhalsband - smycken med namn från C Stockholm Vi graverar inte bara ringar - Du kan också beställla namnhalsband eller namnarmband!

Vårt otroligt populära herrarmarmband i läder med gravyr "älskad man", "älskad pappa", "älskad son"... etc kan du nu göra ännu mer personligt!

Har du köpt detta armband av oss tidigare så kan du nu köpa till en lös bricka/brickor med valfri gravyr för endast 149kr/st (vid köp av fler brickor så är priset lägre). Vi släpper även våra feminina brickor "älskad mamma", "älskad dotter"... etc som passar detta armband samt våra dubbelradiga armband (NYHET!) För att förklara...

  • Välj vilket armband du vill ha - 8mm, 14mm eller dubbelradigt
  • Vilken färg? svart, brun eller nude
  • Välj brickor - vi har färdiggraverade brickor samt om du vill lägga till eller bara ha brickor med egen gravyr så som barnens namn, datum eller andra favoritord.

Fonten vi använder för dessa brickor är VERSALER. Önskar du något annat så skriv det i "meddelande"-fältet när du kommer till kassan.